Не ми баца централното с дистанционно, само с ключ се откл. и закл. На дистанционното лампичката му свети такаче предполагам не е до батерийка. Може ли някой да ми каже какъв е пътя на механизма и тоците на централното да видя дали някаде прекъсва веригата? Централното мисля,че ми е оригиналното от колата без аларма.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Централното
Collapse
X
-
И четирите се отключват без проблеми. Имам още 2 ключа но са без дистанционно, само на този дето го ползвам има. Утре ще обиколя да потърся такава батерийка но се съмнявам, че проблема е в нея. Все пак ако беше слаба лампичката нямаше да свети постоянно а щеше да премига, а и от много близко разтояние с колата предполагам щеше да се задейства механизма на централното.Alfa Romeo 146 1.9 JTD 01' ex
SAAB 9-3 SS 1.9TiD
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеЩом и четирите се отключват най вероятно е батерийката.Това че свети наистина не е показателно че е наред.ако все пак не е от нея то може да е от приемникът за дистанционното или самата централа(най-малко вероятно).За ключът вече споменаха.
Опс!Оказва се че при вариянт С направо приемникът за дистанционното отключва ,без намесата на централката.При вариянт А командите минават през централката.
Щура работа ... с тия три вариянта на таблата.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Колеги ще използвам тази тема нищо че е стара за да не пускам нова.Значи проблема ми е следния.Като натисна копченцето на ключа за да отключа понякога светва лмпичката и отключва,понякога не светва и не отключва,няма значение от разстоянието на което съм от колата.Иначе нямам проблем с запалвнето винаги си разпознава ключа.Та въпроса ми е дали това е от батерийката или от нещо друго щот напоследък го поизтарвах няколко пъти този ключ,и освем това и го нямам капачето на ключа което закрива бутончето за централното-така я купих само с този ключ и вече две одини седи така без капаче.sigpicAlfa Romeo 146 1.6i Twin Spark-120ps. 98
Comment
Comment